Apple

WWDC 2021 Apple Etkinliği Çevrimiçi Nasıl İzlenir

Apple WWDC 2021 etkinliği bugün Türkiye saatine Göre 20:00’da başlayacak. Etkinlikte Apple, iOS, iPadOS, macOS, watchOS ve daha fazlasının bir sonraki sürümüyle ilgili büyük duyurular yapacak. Apple ayrıca yeni MacBook Pro modellerini de piyasaya sürebilir. WWDC 2021 çevrimiçi nasıl ve ne zaman izlenir ?

Apple, WWDC (Dünya Çapında Geliştiriciler Konferansı) 2021 baskısı olarak adlandırılan 2021’in en büyük geliştirici konferansına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Cupertino merkezli teknoloji devi, WWDC 2021 çevrimiçi etkinliğinde bir sonraki iOS yazılımı işletim sistemi, yani iOS 15, iPadOS 15, macOS 12, yeni nesil Apple MacBook Pro modelleri ve çok daha fazlası hakkında büyük duyurular yapacak. Geliştiriciler konferansını evinizin rahatlığında çevrimiçi olarak izleyebileceksiniz. 

Apple, WWDC 2021 çevrimiçi etkinliğine Amerika Birleşik Devletleri, California, Cupertino’daki Apple Park’tan ev sahipliği yapacak. Her zamanki gibi CEO Tim Cook, etkinliği başlatmak için ele alacak ve ardından iOS 15, iPadOS 15, macOS 12, yeni MacBook Pro modelleri ve çok daha fazlası ile ilgili duyurulara geçecektir.

WWDC 2021 etkinliği canlı yayın bağlantısı

Apple geliştiricileri konferansını evinizin rahatlığında izleyebileceksiniz. Apple’ın WWDC çevrimiçi etkinliği, resmi YouTube kanalının yanı sıra Twitter ve şirketin web sitesinde canlı olarak yayınlanacak. WWDC etkinliğini 2021’de izlemenin en kolay yolu YouTube kanalına giderek. Aşağıdaki videoya da tıklayabilirsiniz

Cupertino merkezli teknoloji devinin WWDC 2021 etkinliğinde büyük duyurular yapması bekleniyor. Yeni MacBook Pro modellerinin çevrimiçi lansman etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. Apple ayrıca iPhone veya iPhone 13 serisinin yaklaşan yinelemesini çalıştıracak iOS 15 yazılım sürümünü de duyuracak. Yeni iPhone modellerinin piyasaya sürülmesi için hala zaman var, raporlar, dört model içeren iPhone 13 serisinin bu yıl Eylül ayında resmiyet kazanacağını gösteriyor.

Apple WWDC 2021 7 Haziran, Apple WWDC 2021 açılış konuşması, Apple WWDC 2021 programı, Apple WWDC 2021 canlı akışı, Apple WWDC 2021 etkinliği, iOS 15, iOS 15 önizleme, iPadOS 15, macOS 12, watchOS 8, Apple Tasarım Ödülleri, Apple, WWDC

WWDC 2021 zamanlaması: Ne zaman izlenir?

İstanbul, Türkiye — 20:00 TRT
Delhi, Hindistan — 22:30 IST
Honolulu, Hawaii — 07:00 HAST
Anchorage, Alaska — 9:00 AKDT
Cupertino, California — 10:00 PDT
Phoenix, Arizona — 10:00 MST
Vancouver, Kanada — 10 :00:00 PDT
Denver, Colorado — 11:00 MDT
Dallas, Texas — 12:00 Öğlen CDT
New York, New York — 13:00 EDT
Toronto, Kanada — 13:00 EDT
Halifax, Kanada — 14:00 ADT
Rio de Janeiro, Brezilya — 14:00 BRT
Londra, Birleşik Krallık — 18:00 BST
Berlin, Almanya — 19:00 CEST
Paris, Fransa — 19:00 CEST
Cape Town, Güney Afrika — 19:00 SAST
Moskova, Rusya — 20:00 MSK
Helsinki, Finlandiya — 20:00 EEST
Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri — 21:00 GST
Jakarta, Endonezya — Ertesi gün 12:00 WIB
Şangay, Çin — Ertesi gün 01:00 CST
Singapur — sonraki gün 01:00 SGT gün
Perth, Avustralya — ertesi gün AWST 1:00’de
Hong Kong — 01:00 HKT ertesi gün
Seul, Güney Kore — ertesi gün 02:00 KST’de
Tokyo, Japonya — ertesi gün 02:00 JST’de
Adelaide, Avustralya — 2 Ertesi gün :30 AM ACST
Sidney, Avustralya — Ertesi gün 03:00 AEST
Auckland, Yeni Zelanda — Ertesi gün 05:00 NZST

Tepkiniz ?

Mükemmel
0
Beğenmedim
0
Sıkıcı
0
Zor
0
İlginç
0

Yorumlayın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 %